Τρόποι πληρωμής

Εάν δεν έχετε λογαριασμό στο PayPal ή αν δεν θέλετε να παραλάβετε τη παραγγελία σας με αντικαταβολή, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Τα στοιχεία για τη πληρωμή θα σας εμφανιστούν κατά τη διάρκεια της παραγγελίας, οι τράπεζες με τις οποίες συνεργαζόμαστε είναι: η τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ, η ALPHA bank και η Eurobank.

Κατά τη διαδικασία αγοράς ενός προϊόντος θα σας εμφανιστεί ένας κωδικός παραγγελίας, χρησιμοποιείστε αυτόν τον κωδικό ή το ονοματεπώνυμό σας στην δικαιολογία της τραπεζικής πληρωμής. Η συγκέντρωση των προϊόντων της παραγγελίας σας ξεκινά τη στιγμή που θα πιστωθούν τα χρήματα στον λογαριασμό μας, όποτε και θα αποσταλούν.

Το PayPal αποτελεί έναν ασφαλή τρόπο αγοράς, αποστολής και λήψης χρημάτων ηλεκτρονικά. Μεσολαβεί μεταξύ πωλητή και αγοραστή έτσι ώστε να ολοκληρωθεί με ασφάλεια η συναλλαγή τους, χωρίς να γνωστοποιεί περιττά στοιχεία για την συναλλαγή.
Αν έχετε λογαριασμό PayPal εισάγετε τα στοιχεία σας και προχωρήστε στην πληρωμή. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο PayPal μπορείτε να συμπληρώστε κατευθείαν τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα θα γίνει με ασφάλεια μέσω του συστήματος PayPal.